top of page

Kotihoito

Sinun hoiva tuottaa kotihoidon ja kotisairaanhoidon palveluita ikäihmisille omaan kotiin Pirkanmaan alueella.

Kaiken toimintamme perustana on lämminhenkinen välittäminen, asiakkaan kunnioitus, avoimuus sekä vastuunotto. Arvomme ohjaavat meitä sekä asiakastyössä kuin henkilöstömme kanssa.

Haluamme tuottaa laadukasta, ikäihmisen omista tarpesta lähtevää kotihoivaa. Hoidamme asiakkaamme kokonaisvaltaisesti, asiakkaan omaa elämänhallintaa tukevan hoitotyön mallia noudattaen. Kohtaamme asiakkaamme arjessa yksilöllisesti. Meillä on aikaa, meillä on osaamista. Ja me annamme kaiken avun, mitä asiakkaamme kulloinkin tarvitsee.

Palveluistamme vastaa palvelupäällikkö ja hoitotyötä meillä tekee laaja-alaisesti ihanat lähihoitajamme. Nimeämme kullekin asiakkaallemme omahoitajan.

Toimimme koko Tampereen alueella sekä ympäristökunnissa.

Tuntihintamme on 40 euroa/tunti. Minimi käyntiaika on 1 tunti. Rakennamme kuitenkin erilaisia palvelupaketteja toiveidenne ja tarpeidenne pohjalta. Hintamme oikeuttavat kotitaloustyön verovähennyksen hyödyntämiseen ja toimitamme asiakkaillemme valmiin yhteenvedon liitteineen veroehdotukseen lisättäväksi.

Varaa aika ilmaiseen palvelukartoitukseen, jossa sairaanhoitajamme tulee kotiinne keskustelemaan tarpeistanne. Kartoituksen voi varata numerosta 044 769 0647.

bottom of page